Quant a

Dr. Sistemes, és una secció de l’associació ACTIVITAT SOCIAL RUBINENCA amb registre a Rubí, sorgida de la necessitat de facilitar a la gent gran, vulnerable i amb necessitats específiques, les eines d’internet. Vàrem fer diferents projectes per apropar a la ciutadania la tecnologia necessària, realitzar cursos i ajudar-los amb tot el necessari. Un cop tancada aquella etapa, vàrem creure en el taller solidari de reparacions d’aparells electrònics, ja que molts d’ells, havien quedat totalment obsolets.

Fem tot tipus de tràmits telemàtics per a tota la gent gran, cites, medicacions, ajuntaments…….. GRATUÏTS.

Amb aquest projecte, volem continuar la trajectòria iniciada a l’ACADÈMIA XIR amb tots els projectes anteriors i ara un cop tancat el centre per motius de la COVID-19 oferim aquest servei des de casa i amb totes les garanties de seguretat.

En els particulars ens desplacem al seu domicili i fem tot el necessari per mantenir a la ciutadania connectada a internet i aprofitant totes les eines que ens ofereix. Ben aviat, tindrem presència a YouTube, amb un canal específic.

Als petits comerciants, implementant la seva aparença a GOOGLE MAPS, que és l’eina més utilitzada avui en dia, per poder resistir a la crisi que han passat per la pandèmia.

Als centres o associacions, ajudant en el disseny de cursos i eines a l’abast de tots els seus associats.

Tot això ho continuem fent sense cap afany de lucre i tots els beneficis, es deriven a la mateixa entitat i a fer nous projectes o consolidar d’altres. Tots els preus són solidaris i tan sols per cobrir les despeses.